СВАТБЕНИ КЛИПОВЕ

Сватбените клипове са най-красивият и романтичен подарък, който може да си направите като младоженци. Не пропускайте възможността след време да разказвате на децата си как сте се запознали, как сте решили да вземете важното решение и как е преминал сватбеният ден!

Лятна сватба на плажа в Лозенец

Eдва ли има жена, която да не помни приказките за принцесите, които живели в приказни замъци. А какво, ако и вашата сватба бъде в приказен замък? И снимките, и гостите, и цялото видео заснемане ?  Позволете си да помечтаете за приказка. За вашата приказка, която започва днес, и продължава.. завинаги!

Южна Франция  Abbaye de Sainte Croix  Salon-de-Provence. Романтика съчетана със спокойствието на прованса .

Предложение за брак под водата , което прераства в едно красиво сватбено тържество. Шато Медово край Бургас.

Любовта е навсякъде около нас.

На брега на Черно море .  Клетва за вярност  ,  сега  и завинаги.

Приказка за магията на любовта. Роял Касъл  Елените . Една от най-красивите локации за сватбено тържество на Българското Черноморие.

Едва ли има по-романтично място, където да си кажем „ДА“, освен морето!  Може би морето има силата да ни кара да мечтаем за безкрая, да ни напомня, че всичко е краткотрайно и затова трябва да му се радваме във всеки един миг. Красив залез, безлюден плаж, нашепващ вятър, бодливи миди, сол във въздуха, старинни сгради и двама души, обещали си единствено.. вечността!

Созопол хотел Селена на брега на морето . Мечтаната сватба на Сузана и Иван .

На морския бряг когато вълната те погали и ти пожелае попътен вятър.

Една по различна гледна точка романтика , море  в черно и бяло .

Когато Пепеляшка изгубила обувката си на бала, тя.. срещнала съдбата си. В лицето на принца. И така, този романтичен сватбен клип започва точно така: с чифт красиви обувки, природа, светлина, пролет, възраждащ се живот и двамата влюбени, които си обещават вечност!